Hoe werken wij?

Hoe werken wij?

Hoe werken wij?

Fases

Fase 1
Duurzaam Groep Eindhoven gaat in fase 1 bekijken wat u kunt besparen op uw vaste lasten. Dit wil zeggen dat wij geheel vrijblijvend uw gas en electra tegen het licht houden.Tevens kunnen wij uw internet abonnementen en telefonie bekijken. Wij kijken naar uw huidige verbruik voor gas en electra en kijken of u niet teveel betaalt voor internet / telefonie.Tevens kunnen wij u telefonie aanbieden tegen een vast bedrag per maand per toestel. Wanneer u dit wenst kunnen wij een aanbieding verzorgen.

Fase 2
LED verlichting:(Hiervoor word eenmalig 499,- euro in rekening gebracht. Wanneer u overgaat tot vervanging wordt dit in mindering gebracht). Wat gaan wij doen: Wij komen bij u op lokatie om te onderzoeken wat er mogelijk is en brengen uw Total Cost of Ownership in kaart. Aan de hand hiervan overleggen wij met u of het interessant is om uw huidige verlichting te vervangen door LED.

Om een optimaal advies neer te kunnen leggen hebben wij partnerships met diverse A-lichtleveranciers, zodat we altijd een passende en scherpe offerte neer kunnen leggen. We hebben veel kennis in huis over LED en lichtregelsystemen zoals Dali, Helvar en KNX. Ons montageteam kan snel en eventueel buiten kantoortijden werken om uw organisatie minimaal te belasten. We werken alleen met kwalitatief hoogwaardige armaturen, en indien wenselijk, met Breeam certificaat. LED verlichting biedt u zeer prettige verlichting en een lange levensduur.

Fase 3
Power quality: Dit is van toepassing op de industrie- en fabricagebranche. In fabrieken, werkplaatsen, machineparken kan het interessant zijn om een meting uit te laten voeren in de hogere harmonische systemen. Doordat veelal alle machines voorzien zijn van frequentieregelaars etc kan opsporen van blindstromen heel erg nuttig zijn om extra te besparen. Nadat een meting heeft plaatsgevonden wordt er een advies uitgebracht. Meestal zijn deze blindstromen op te vangen door filters, waardoor er aanzienlijk wordt bespaard op de energiekosten.

Fase 4
Nadat bovenstaande stappen zijn bekeken, kunnen we gaan bepalen wat de besparingen zijn en wat het nieuw te verwachten jaarverbruik gaat worden. Op basis van deze gegevens is tevens te bepalen of het interessant is om zonnepanelen te gaan gebruiken en te bekijken of u recht heeft op subsidie daarop. Naar aanleiding daarvan kunnen we u hiervoor een passend aanbod doen.

Ook op energie besparen?

Bel ons via: +31 (0)40 3041 700 of via: